Index naar Interessegebied

Bij Prosveta Nederland kunt u alle Izvor pockets vinden van Omraam Mikhaël Aïvanhov. De Izvor reeks omvat in het totaal 44 pockets. Daarvan zijn inmiddels 26 in het Nederlands verschenen. Ze bestrijken een breed palet van onderwerpen die Omraam Mikhaël Aïvanhov in zijn voordrachten heeft behandeld. Hieronder vindt u een overzicht waarin de pockets per interessegebied zijn ingedeeld.

Ontdek zelf hoe Omraam Mikhaël Aïvanhov pockets een dieper inzicht geven in gebeurtenissen en situaties, die ieder mens herkent. Met heldere redeneringen, voorbeelden uit het dagelijks leven en metaforen (vaak ontleend aan de natuur) verklaart hij niet alleen de plaats en de rol van de mens in de kosmos, maar reikt hij ook talloze methoden en oefeningen aan, die nog niet aan actualiteit hebben ingeboet.

Omraam Mikhaël Aïvanhov pockets reiken methodes en spirituele oefeningen aan voor in het dagelijks leven. Meer titels van de spirituele, universele en praktische levensfilosofie van Omraam Mikhaël Aïvanhov zijn ook in het Engels op de website te vinden en uit voorraad leverbaar!

Klik op een categorie hieronder om de bijbehorende boeken te weergeven. Wanneer u op een boek klikt wordt u doorgestuurd naar de productpagina waar u vervolgens meer informatie kunt lezen over desbetreffende boek en het boek kan bestellen via de webwinkel. Wij wensen u alvast veel plezier van deze mooie pockets.