Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 18 september 2023

De magiër die een talisman voorbereidt, moet de relaties kennen die bestaan tussen de fysieke voorwerpen, de krachten van de natuur en de onzichtbare wezens. Want wat is een talisman? Een voorwerp dat dankzij de metalen waaruit het is samengesteld en dankzij de tekens die het draagt, bepaalde krachten kan opnemen en vasthouden. Daarom brengt de magiër het in verbinding met onzichtbare entiteiten, zodat het een bron van goede of slechte, harmonieuze of chaotische invloeden wordt. Maar de witte magiër is degene die enkel talismans klaarmaakt die geschikt zijn om een goede uitwerking te hebben.                                            

Het werk van de magiër is in feite identiek aan dat van de Natuur die de stenen, de planten, de dieren en zelfs de mensen vult met een bijzondere kracht die daarna gebruikt kan worden. Zo kun je genieten van de aanwezigheid van natuurlijke energieën in alle dingen, maar je moet de wetten kennen en deze energieën altijd gebruiken voor het heil van iedereen.

Zie ook Een universele filosofie – broederschap als nieuwe vorm van bewustzijn, reeks Izvor nr. 206, hst. III.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl