Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 26 september 2023

Ons Onderricht bevat alles wat je nodig hebt om je problemen op te lossen en je moeilijkheden en verdriet achter jou te laten, maar je ziet het niet. Na het horen of lezen van mijn voordrachten zeg je: ‘Dat is mooi, prachtig, ik voel me gelukkig en opgetogen’, en je blijft zitten met dat gevoel van blijdschap en verwondering zonder echt iets op te nemen om toe te passen in je leven.  

Het gevoel heeft altijd de bovenhand, ja, de gewaarwording, de blijdschap, het plezier. En dat is niet alleen nadelig voor het spiritueel leven; met die mentaliteit blijf je altijd onwetend, zwak en onbenullig, zelfs als je heel je leven doorbrengt met reizen, lezen, concerten bijwonen, theaters en musea bezoeken. Overal waar zich iets aangenaams aandient, een gelegenheid om plezier te beleven, ga altijd op zoek naar wat je er kunt leren, begrijpen: de kern van een wijsheid.

Zie ook De onuitputtelijke bronnen van de vreugde, reeks Izvor nr. 242.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl